28 dic 2007, 9:21

На моята чужда жена 

  Poesía » De amor
915 3 16
На моята чужда жена

Под наем кола,
откраднати, ден-два.

Затрито, задремало градче,
кафета, кръчми, вицове и смехове.

Малка хотелска стая
и отново сме в рая.

Изчезва, умира светът,
живеем сега,
само аз, ти и страстта
в безумието на любовта.

© Алекс учо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??