28.12.2007 г., 9:21 ч.

На моята чужда жена 

  Поезия » Любовна
890 3 16
На моята чужда жена

Под наем кола,
откраднати, ден-два.

Затрито, задремало градче,
кафета, кръчми, вицове и смехове.

Малка хотелска стая
и отново сме в рая.

Изчезва, умира светът,
живеем сега,
само аз, ти и страстта
в безумието на любовта.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??