21 ene 2008, 18:16

На моята любима... 

  Poesía
853 0 9

Ти ме научи да пея

песента на любовта.

Ти ме научи да вярвам,

че има и добра съдба.

Ти ме научи да пазя

истината и мъдростта.

Ти ме научи да бягам

от сянката на смъртта.

Ти ме научи да мога

себе си да ценя.

Ти ме научи много...

И с този стих ти благодаря.

© Пламен Константинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??