21.01.2008 г., 18:16 ч.

На моята любима... 

  Поезия
847 0 9

Ти ме научи да пея

песента на любовта.

Ти ме научи да вярвам,

че има и добра съдба.

Ти ме научи да пазя

истината и мъдростта.

Ти ме научи да бягам

от сянката на смъртта.

Ти ме научи да мога

себе си да ценя.

Ти ме научи много...

И с този стих ти благодаря.

© Пламен Константинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??