14 mar 2013, 9:44

На моята муза 

  Poesía
397 0 2


                                  

 

Не завързвай със песен крилете си!

И не слизай от своя Олимп!

Ако дойдат в живота ти есени,

ние в музика ще ги претворим.

 

Ще извикаме всичките залези,

невидяни от двамата с теб.

Самотата със своите набези

във душите ни – бялата степ – 

 

ще рисува картини нечакани.

Ще очакваме нови звезди

да изгреят. Очите разплакани

да засветят тъй, както преди.

© Вили Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??