Не успях да те направя щастлив,
не можах да ти дам това,
което прави душата богата
с мисъл само за двама.
Ти ми даде всичко,
което ме прави щастлива -
любов и обич голяма,
но ме делеше с друга.
Разбрах го много късно.
Когато годините натежаха,
когато косите посребряха,
но пламъчета в очите горяха.
Искам да ти подаря
цялото щастие на света.
Топлината на живота,
която не успях да ти даря.
Бъди щастлив!
Нека сърцето ти бие така,
както моето досега,
когато ти бе близо до мен.
© Елена Todos los derechos reservados