За най-скъпите ми...
Нощният, приятел верен,
за него още права се държа,
от силите си собствени ми вдъхва
и ме кара напред да продължа.
Спартанецът - опорна сила,
слънчев лъч сред облачно небе,
грижа, помощ и закрила,
за сестра си кърши се на две.
Викингът, съветник мъдър,
твърд и винаги зад мен,
приятел - толкова безценен-
подкрепа всеки Божи ден.
Рицарят - стимул вечен,
кара ме нагоре да вървя
с поглед и усмивка само,
не ме оставя сред пътя да се спра.
Вечната - истински приятел,
за нея и главата ще си дам,
за нея в Ада цяла влизам,
само с нея излизам пак от там!
Кралицата - доверие безкрайно,
смях безспирно между нас кънти,
пред нея не оставям нищо тайно,
дори и истнината да боли!
На [AIMGR'L]
© Никоя Todos los derechos reservados