25 мар. 2008 г., 22:53

На най-скъпите ми... 

  Поэзия » Другая
680 0 3
 

За най-скъпите ми...

 

Нощният, приятел верен,

за него още права се държа,

от силите си собствени ми вдъхва

и ме кара напред да продължа.

 

Спартанецът - опорна сила,

слънчев лъч сред облачно небе,

грижа, помощ и закрила,

за сестра си кърши се на две.

 

Викингът, съветник мъдър,

твърд и винаги зад мен,

приятел - толкова безценен-

подкрепа всеки Божи ден.

 

Рицарят - стимул вечен,

кара ме нагоре да вървя

с поглед и усмивка само,

не ме оставя сред пътя да се спра.

 

Вечната - истински приятел,

за нея и главата ще си дам,

за нея в Ада цяла влизам,

само с нея излизам пак от там!

 

Кралицата - доверие безкрайно,

смях безспирно между нас кънти,

пред нея не оставям нищо тайно,

дори и истнината да боли!

 

На [AIMGR'L]

© Никоя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • колко човека виждаш в огледалото?
  • Мила Кик,някакси най-много ми хареса Спартанеца. .Много добре пишеш.Страхотно е че си си намерила толкова близки и скъпи приятели,моите са ми в дефицит.
  • Ех, да имаше един самурай и една амазонка! Интересно, поздрави!
Предложения
: ??:??