29 abr 2007, 3:02

на Него 

  Poesía
971 0 17
 

Искам да политна като птица -
океана със един размах да мина.
Да оставя всичките амбиции
навиците - котвите, простимото.

Искам да прегърна синевата,
в дланите на вятъра да легна...
Да преплувам с крясък тишината,
устните ти бряг да са последен.

Искам да те видя, че ме чакаш...
Страстно, търсещ  нова пролет.
Искам
да повярвам...че си някъде
 - че те има...
(Искам да съм твоя).


Ще съм грешно гола, ненаситна -
на горещи глътки ще те пия...
И в прегръдката ти ще разказвам
колко си ми липсвал винаги...

© Дакота Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??