16 jul 2009, 15:51

На него 

  Poesía » De amor
664 0 2

На него

Откъсна ме от сивотата

изтръгна ме от пустотата

от пошлоста от скуката на дните

но пак със сълзи пълнят се очите

Разкъсана на хиляди парчета

кървящи стенещи за обич

понесени от болката нанякъде

поемат удари отвсякъде

Аз цялата съм обич и копнеж

защото тебе някъде те има

макар да знам че си далече

ще стопляш ти смразяващата Зима

 

 

© Албена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??