16.07.2009 г., 15:51 ч.

На него 

  Поезия » Любовна
656 0 2

На него

Откъсна ме от сивотата

изтръгна ме от пустотата

от пошлоста от скуката на дните

но пак със сълзи пълнят се очите

Разкъсана на хиляди парчета

кървящи стенещи за обич

понесени от болката нанякъде

поемат удари отвсякъде

Аз цялата съм обич и копнеж

защото тебе някъде те има

макар да знам че си далече

ще стопляш ти смразяващата Зима

 

 

© Албена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??