Искам аз отново да те видя,
дори за миг да зърна твоите очи,
но видя ли ги пак,
аз знам - жестоко ще ме заболи.
Ще те желая пак до лудост,
ще искам пак да бъда в твоите ръце.
Ще се нараня жестоко,
когато аз отворя своето сърце.
Трудно беше всичко между нас,
жестоко нарани ме ти.
Обичах те ужасно много,
готова бях да бъда с теб до край.
Но друга ти избра,
а аз сама, излъгана останах...
© Таня Иванова Todos los derechos reservados