25 ene 2021, 13:11

На никого аз няма да те дам 

  Poesía » De amor, Formas graves
713 0 12

Ревнувам ли те? Само как ревнувам...

На никого аз няма да те дам.

Щом има в мен, за тебе, влюбен плам

от страст в безумието ще бушувам.

 

Неверници не искам, тук, да чувам,

да хулят Музата ми днес без срам.

Не доближавайте, че тя е храм

за моята душа и я жадувам.

 

За вярата си, луд съм, сериозен.

За любовта се боря с боен вик.

Дори и фанатик религиозен

ще ми завиди хапейки език.

 

Не позволявам никой с лоша дума

да те скверни, по теб да лее чума.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??