На плажа всички заедно сме сега,
заедно с момчетата ми и тяхната сестра.
Мама и тате, усмивка грее на нашите лица,
усмихва ни се слънцето,дарява ни топлина!
Вървим по пясък заедно хванати за ръка,
а вълните морски галят нашите крака!
Морето ни приветства, праща Голяма вълна',
а слънцето ни се радва, с голяма усмивка една!
Малката принцеса щастлива е, на море,
цялата свита около нея е, едно малко дете!
Нейните братя, принцовете са до нея сега
обичат я много, това е тяхната сестра!
А морето ги приветства, вълна' след вълна',
Нептун им изпраща поздрав сърдечен сега!
Срещна накрая морето заедно синове и баща,
вълнуваща, очаквана среща, сбъдната мечта!
Заедно сме, усмивка грее на нашите лица,
вярата ни победи, тя беше в нашите сърца.
Сбъдна се една дълго чакана наша мечта,
няма я вече, изчезна завинаги Голямата Тъга!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados