26.06.2019 г., 9:21 ч.

На плажа 

  Поезия » Друга
263 0 3

На плажа

(Баща, син и морето 2)

 

На плажа всички заедно сме сега,

заедно с момчетата ми и тяхната сестра.

Мама и тате, усмивка грее на нашите лица,

усмихва ни се слънцето,дарява ни топлина!

 

Вървим по пясък заедно хванати за ръка,

а вълните морски галят нашите крака!

Морето ни приветства, праща Голяма вълна',

а слънцето ни се радва, с голяма усмивка една!

 

Малката принцеса щастлива е, на море,

цялата свита около нея е, едно малко дете!

Нейните братя, принцовете са до нея  сега

обичат я много, това е тяхната сестра!

 

А морето ги приветства, вълна' след вълна',

Нептун им изпраща поздрав сърдечен сега!

Срещна накрая морето заедно синове и баща,

вълнуваща, очаквана среща, сбъдната мечта!

 

Заедно сме, усмивка грее на нашите лица,

вярата ни победи, тя беше в нашите сърца.

Сбъдна се една дълго чакана наша мечта,

няма я вече, изчезна завинаги Голямата Тъга!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??