19 nov 2024, 14:33  

На последна инстанция!? 

  Poesía » Otra
56 0 0

На последна инстанция!?

 

Как ли, предсмъртните дни "изглеждат",

Накъде ли, вътрешните ни очи поглеждат?

Дали към светското.. или към небесното,

покаяние, прошка и надежда му е чудесното!

 

В главата се върти, целият ми житейски  материал,

заседанието е безмилостно..макар да съм остарял!?

Господи помилуй меня.., прошепва ми тихо устата,

ръце и молитва са отправени нагоре.. към небесата!

 

Вместо отговор...въздишка и дълбоко мълчание,

а в мълчанието чувствам толкова много знание!?

Съдът се произнесе..ОПРАВДАН...макар и грешен!

Ето такъв е там света.. безпристрастен и чудесен!!!

 

19.11.2024-Виена

© Маестро Митко Хаджиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??