На последна инстанция!?
Как ли, предсмъртните дни "изглеждат",
Накъде ли, вътрешните ни очи поглеждат?
Дали към светското.. или към небесното,
покаяние, прошка и надежда му е чудесното!
В главата се върти, целият ми житейски материал,
заседанието е безмилостно..макар да съм остарял!?
Господи помилуй меня.., прошепва ми тихо устата,
ръце и молитва са отправени нагоре.. към небесата!
Вместо отговор...въздишка и дълбоко мълчание,
а в мълчанието чувствам толкова много знание!?
Съдът се произнесе..ОПРАВДАН...макар и грешен!
Ето такъв е там света.. безпристрастен и чудесен!!!
19.11.2024-Виена
© Маестро Митко Хаджиев All rights reserved.