8 ago 2018, 14:19

На прага на красивите ти устни 

  Poesía » De amor, Otra
1744 13 19

Прегръщам те, като човек

отпиващ споделими чувства.

Изпълвал съм такива като теб.

Оставям ги. Да ме напускат.

 

Не се страхувам да греша

когато впрегнат ме в хрилете.

Въртя се, като пулс в кръвта

и храня с кислород крилете.

 

Превръщам се и в думи, и в дела,

на прага на красивите ти устни.

Понякога съм неизречени слова,

ухаещи на теб и много вкусни.

 

… https://www.youtube.com/watch?v=XZNlVmkbWVc

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??