8.08.2018 г., 14:19 ч.

На прага на красивите ти устни 

  Поезия » Любовна, Друга
1745 13 19

Прегръщам те, като човек

отпиващ споделими чувства.

Изпълвал съм такива като теб.

Оставям ги. Да ме напускат.

 

Не се страхувам да греша

когато впрегнат ме в хрилете.

Въртя се, като пулс в кръвта

и храня с кислород крилете.

 

Превръщам се и в думи, и в дела,

на прага на красивите ти устни.

Понякога съм неизречени слова,

ухаещи на теб и много вкусни.

 

… https://www.youtube.com/watch?v=XZNlVmkbWVc

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??