23 dic 2020, 7:39

На прага на Нова година 

  Poesía » Del paisaje
236 0 0

На прага на Нова година
 

Всяка Коледа е надежда
и пишем вяра в годината нова - 
топи се пътеката оснежена
и любов една звезда ни раздава.

 

Отварят се бели листи от време
и всяка стара умора отмина,
зазвъняха щастливо камбаните - 
натежалото безвъзвратно замина.

 

Снегът е бял, отразява дъгите
правим със стъпки партина,
вярваме и се сбъдват мечтите.
През прага на Нова година!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??