Всяка Коледа е надежда
и пишем вяра в годината нова -
топи се пътеката оснежена
и любов една звезда ни раздава.
Отварят се бели листи от време
и всяка стара умора отмина,
зазвъняха щастливо камбаните -
натежалото безвъзвратно замина.
Снегът е бял, отразява дъгите
правим със стъпки партина,
вярваме и се сбъдват мечтите.
През прага на Нова година!
© Елеонора Крушева Все права защищены