28 ene 2011, 16:27

На прага на отминалия ден... 

  Poesía
927 0 10

 

 

Когато ме събличаш с поглед…

 

… и всяка ласка е усещане за после

недей обгръща тишината с думи!

А само напомни ми че съм твоя…

 

и стихналите в пазвата ми удари

и трепетът на нежни пеперуди

и някакъв недостиг да поема

от въздуха за сетен път дъха си…

 

ще се превърнат в парещо докосване

и няма да осъмна недопята…

 

… и някъде с оставащото по ръцете

ще сгъвам тишината на посоки

ще пускам от прозореца си залези

и от прегръдки ще си правя лодки

 

за да доплуват до реката на съня ми

и празното да извървят по мен

когато ме събличаш с поглед

на прага на отминалия ден…

 

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??