20 ago 2008, 21:22

На прима виста 

  Poesía » Otra
1017 0 5

Евтини хора в скъпи чаршафи,

с малко парфюм и дантелени гащи,

обръщат уиски от тежките чаши,

хора-боклуци - чужди, но наши.

 

 

© Милица Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??