15 feb 2017, 16:08

На прима виста, маестро 

  Poesía » De amor
504 1 2

Нарисувай ме с ноти, 
облечи ме във стих,
изсвири ме със полъх,
после пак замълчи.
Покажи ми безкрая,
със очи ми шепти,
акапелно ме страдай,
после... пак замълчи.
Разкажи ме във форми,
събери във звезди,
разпилей ме във капка,
после пак замълчи.
Поръси ме във нежност,
намери ме в сълзи,
прима виста, маестро,
говори... говори...
 

© Първолета Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??