15.02.2017 г., 16:08 ч.

На прима виста, маестро 

  Поезия » Любовна
497 1 2

Нарисувай ме с ноти, 
облечи ме във стих,
изсвири ме със полъх,
после пак замълчи.
Покажи ми безкрая,
със очи ми шепти,
акапелно ме страдай,
после... пак замълчи.
Разкажи ме във форми,
събери във звезди,
разпилей ме във капка,
после пак замълчи.
Поръси ме във нежност,
намери ме в сълзи,
прима виста, маестро,
говори... говори...
 

© Първолета Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??