6 ene 2009, 19:59

На принца 

  Poesía » De amor
994 0 3

Копринено нежни

са твоите думи,

и топли, и снежни,

валят помежду ни.

 

 

 

Когато говориш,

пейзажи рисуваш,

очи щом затвориш,

дъгата целуваш.

 

 

 

Поет и актьор,

създаден ефирно

гласът ти, танцьор,

играе безспирно.

 

 

 

Очите ти - пролет

събуждат от зима,

душата ти в полет,

мълчанието взима.

 

 

 

Лицето - море,

неземно красиво,

с молба на дете,

аз искам страхливо.

 

 

 

Деня съкрушен

в пиеса превръщаш,

и всичко у мен

в любов преобръщаш!

 

 

 

5.01.2009 г.

 

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??