11 may 2015, 18:24

На пряка от разбитото ни вчера 

  Poesía
765 0 13

 

Очите ми... очите ми са вятър
прошепнал утрини замръкнали    
разкъсват тишината ти неканено
очите ми... в очите ти са въглени...

... изпепеляват съвестта ти напосоки
гравират в дланите ти пътища

очите ми... в очите ти са залези
повлекли всеки ден в просъница –  

 

да никна по косите ти в постели
заченати от хиляди преструвки

в очите ти... по тялото... в предели

забравили че всичко е наужким...

 

и някак да повярвам че живеем
на пряка от разбитото ни вчера

в очите ти... и всички междуредия
от думите които не намерих...
 

 

 


  
 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??