15 jul 2007, 9:51

На раздяла 

  Poesía
494 0 0

(от Малката русалка)

Ще падна някой ден
уморена от болката.
Ще съм вече само
морска пяна.
Ще ми се живее още,
може би,
ала
студената ти страст
да нараняваш, ще ме сграбчи!
И всичко - даже облачното
и дъждовно време
ще ме принесат във жертва
на щастливите ни
денонощия.

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??