Jul 15, 2007, 9:51 AM

На раздяла 

  Poetry
495 0 0

(от Малката русалка)

Ще падна някой ден
уморена от болката.
Ще съм вече само
морска пяна.
Ще ми се живее още,
може би,
ала
студената ти страст
да нараняваш, ще ме сграбчи!
И всичко - даже облачното
и дъждовно време
ще ме принесат във жертва
на щастливите ни
денонощия.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??