НА РОЖДЕСТВО
На Ачето
Имам си един приятел,
с който много си дружим.
Двамата превърнахме елхата
в същински светъл херувим.
Дядо Коледа когато влезе
в нашия уютен дом,
ще го срещнем с бяла песен
и със весело хоро.
Той ще ни дари със вяра
във живот и във добро.
Виж, небето се отваря
и от него слиза сам Христос!
Плахо ние с моя Ангел
го здрависваме с любов.
СВЕТЛО РОЖДЕСТВО НА ВСИЧКИ!
© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados
Светло ми стана и мило.
За много години, Пурко!
...
А някои тук да не се ужасяват от такива светли творби... по-скоро трябва да се замислят преди да взаимстват идеи от други автори...
Банално е - нападението е най-добрата защита... Нали, arg?