6 feb 2020, 17:39

На сестра ми 

  Poesía » Otra
995 2 1

Красива беше тя...
Красива, умна и добра, и завинаги моя сестра.
Ала живота и отне младостта и завинаги потъна под земя...
Миличката ми сестра отнеха ти младостта...

Като цвете беше ти в моите очи!
А сега си само в моите мечти...

да те срещна и да те прегърна.
Живота си ще преобърна само до мен да си ти!

© Simone Todos los derechos reservados

Произведението е включено в:
  1577 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много силни чувства излезли от глъбините на сърцето! Поздравления, Симона!
Propuestas
: ??:??