6.02.2020 г., 17:39 ч.

На сестра ми 

  Поезия » Друга
978 2 1

Красива беше тя...
Красива, умна и добра, и завинаги моя сестра.
Ала живота и отне младостта и завинаги потъна под земя...
Миличката ми сестра отнеха ти младостта...

Като цвете беше ти в моите очи!
А сега си само в моите мечти...

да те срещна и да те прегърна.
Живота си ще преобърна само до мен да си ти!

© Simone Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1551 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много силни чувства излезли от глъбините на сърцето! Поздравления, Симона!
Предложения
: ??:??