Вярвах ти
и исках да е друго...
Да си моята
по-инаква страна;
при тебе да открия
топъл покрив,
когато ми е болно от света;
да седнем
без тревогите
на вино,
да помечтаем
с пламнали очи
за всичките оставащи години
пред огъня,
та в нас да загори!...
Вярвах ти...
И исках да е зряла
нашата любов
като сестри.
Исках
да си мое
огледало
и живот,
и радост да си ти...
© Руми Бакърджиева Todos los derechos reservados
Аз пък останах с впечатление, че миналото време е защото е намерила това, което е искала да намери в сестра си.
Исрено се надявам да е така, а ако все пак не е - пожелавам да стане много скоро.
ПП: Аз си имам кака (по-малката сестра съм) и този стих много ми допадна.