16 oct 2007, 10:31

На сина ми 

  Poesía
2854 0 19
Не падай духом, сине -
животът е суров.
Носи достойно име,
света дари с любов.

В уроците житейски
докрай човек бъди.
Във дни добри и тежки
Духът над теб да бди.

Когато си отида
от този свят суров,
ти скътай спомен свиден
за майчина любов.

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??