Oct 16, 2007, 10:31 AM

На сина ми 

  Poetry
2851 0 19
Не падай духом, сине -
животът е суров.
Носи достойно име,
света дари с любов.

В уроците житейски
докрай човек бъди.
Във дни добри и тежки
Духът над теб да бди.

Когато си отида
от този свят суров,
ти скътай спомен свиден
за майчина любов.

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??