9 abr 2011, 22:51

На спирката... 

  Poesía » Otra
966 0 26



                              На спирката…

 

                             Моя съдба, пак съм на спирката.

                             Профуча край мене на скъпа кола.

                             Нито ти разпозна стопаджийката,

                             нито пък аз ще ти вдигна ръка…

                             Някога ти беше пъстра каруца…

                             Беше цигански табор, развял чергила…

 

                             Душата ми пълна със вятър

                             и няма, няма спирка даже сега…

                                                  

                               

 

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??