16 abr 2021, 0:33

На старт - Пролетта! 

  Poesía » Del paisaje
178 0 0

Март! Скрипа бодро снегът-

в такт с моите стъпки.

Приклякват вече за старт

на Дряна най-нетърпеливите

                                      пъпки.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??