Apr 16, 2021, 12:33 AM

На старт - Пролетта! 

  Poetry » Landscape
180 0 0

Март! Скрипа бодро снегът-

в такт с моите стъпки.

Приклякват вече за старт

на Дряна най-нетърпеливите

                                      пъпки.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??