16.04.2021 г., 0:33 ч.

На старт - Пролетта! 

  Поезия » Пейзажна
177 0 0

Март! Скрипа бодро снегът-

в такт с моите стъпки.

Приклякват вече за старт

на Дряна най-нетърпеливите

                                      пъпки.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??