30 jul 2009, 23:20

На стената! 

  Poesía
576 0 4

 

 

/посвещава се на паметта на дядото на съпругата ми/

 

Очукана ограда,

прашно село,

варта е паднала отдавна от стената,

 

Видях го,

надпис със червено!

Не вярвах, че възможно е! Стои си!

 

Минават хора,

селяни в неволя,

„Кулак – народен враг!” ги среща.

 

И няма ропот,

нищо страшно няма,

животът ни обърна на говеда!

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??