14 oct 2011, 21:56

На светлината в живота ми... 

  Poesía » De amor
452 0 1

Едни очи ме карат да изгарям,

едни очи ме карат да не спя.

В едни очи като в море потъвам,

във тях се давя и без глас крещя.

 

Ръка към теб сега протягам

и те моля "Помогни ми!"

Далеч от теб опитах да избягам,

но не успях и пак боли ме.

 

Без посока съм, сама и без криле -

на слънцето стопиха се, но продължавам,

верният път, знам, е в моето сърце,

но то към твоето приковано остава.

 

Затова вървя напред без сърце.

Без сърце аз пак ще живея,

но без усмивка ще е моето лице

и без надежда щастие да намеря.

 

© Денни Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Познато чувство! А дали си заслужава тази жертва, ти сама ще решиш. Но без сърце, усмивка и надежда за къде!?
    Харесах!
Propuestas
: ??:??