Едни очи ме карат да изгарям,
едни очи ме карат да не спя.
В едни очи като в море потъвам,
във тях се давя и без глас крещя.
Ръка към теб сега протягам
и те моля "Помогни ми!"
Далеч от теб опитах да избягам,
но не успях и пак боли ме.
Без посока съм, сама и без криле -
на слънцето стопиха се, но продължавам,
верният път, знам, е в моето сърце,
но то към твоето приковано остава.
Затова вървя напред без сърце.
Без сърце аз пак ще живея,
но без усмивка ще е моето лице
и без надежда щастие да намеря.
© Денни Всички права запазени
Харесах!