17 ago 2007, 0:13

На свобода 

  Poesía
620 0 11


        Тъй  не  разбрах -


        защо  ти  се радват
 

        тези  минаващи  хора???


        Радва  ги  твоята  песен,


        тъжно  канарче...


   
        Ти  пей,


        макар че


        не  можеш  свободата   в   сълзи


 
        да  оплачеш!!!


 

1992 г.

© Кирил Бачев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??