17.08.2007 г., 0:13 ч.

На свобода 

  Поезия
621 0 11


        Тъй  не  разбрах -


        защо  ти  се радват
 

        тези  минаващи  хора???


        Радва  ги  твоята  песен,


        тъжно  канарче...


   
        Ти  пей,


        макар че


        не  можеш  свободата   в   сълзи


 
        да  оплачеш!!!


 

1992 г.

© Кирил Бачев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??