9 ago 2011, 13:56

На сънищата в белите предели 

  Poesía » De amor
644 0 7

В нощта, ефирни, лунните лъчи

лек сребърен воал са разпилели!

Върви по него, бавно стъпвай ти

на сънищата в белите предели!

 

Бленувано, очаквано вълшебство –

най-приказният и обичан свят,

когато всички непробудно спят,

но в сънищата оживява детството!...

 

И в твоя сън съм бялото момче,

което по алеите на парка тича,

за да прегърне с трепетни ръце

до себе си любимото момиче!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??