7 mar 2010, 21:38

На Таня Николова 

  Poesía » Otra
799 0 0
Красивите нежни къдрици
спускат по твойто лице
нежнoсттa на звездните птици,
доброто, красиво женско сърце...


... Вижте повече
Зад очите наднича росата.
Там крие се от дъжда,
за да може да бъде жената,
с която сутрин започва света.

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??