7.03.2010 г., 21:38 ч.

На Таня Николова 

  Поезия » Друга
797 0 0
Красивите нежни къдрици
спускат по твойто лице
нежнoсттa на звездните птици,
доброто, красиво женско сърце...


... Вижте повече
Зад очите наднича росата.
Там крие се от дъжда,
за да може да бъде жената,
с която сутрин започва света.

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??