И няма как да бъда друга,
щом хванах ПЪТЯ (не погрешка),
но вместо да съм ти в услуга,
изкупвам грехове, с болежки.
На мен в кармичната игра
от скърби, радости и бреме,
да съм грижовна и добра,
почти не ми остана време...
Освен да ти напиша в рими,
че се разкайвам и благодаря...
От Бог измолвам още време,
да сме прощаващи -
баща и дъщеря.
14.03.2012.
© Сиси Todos los derechos reservados