3 oct 2015, 21:50

На татко 

  Poesía
456 1 4

Ти даде ми всичко, което

бих искала да притежавам в този свят:

Една мечта - светулка да ми свети

в най-черния и непрогледен мрак...

И усетът да мога да рисувам  -

да оцветя най-черното небе...

Да бъда себе си. Да съм добра със другите.

Прашинка от това, което бе...

© Теодора Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??