Ти даде ми всичко, което
бих искала да притежавам в този свят:
Една мечта - светулка да ми свети
в най-черния и непрогледен мрак...
И усетът да мога да рисувам -
да оцветя най-черното небе...
Да бъда себе си. Да съм добра със другите.
Прашинка от това, което бе...
© Теодора Симеонова Все права защищены